Godis och facebook.

Blä, sjukt ovärt att sitta hemma och tjocka när man vet alla andra har det så underbart roligt i staden.. äsch, det kommer fler tillfällen:)

Ikväll blev det iaf lite julklappsinslagning, godisätande och väldigt mkt Facebook. Klarade även ut det extremt beroendeframkallande spelet "Bubble Town"! Äntligen!

Nu ska jag iaf ta och kolla på "En fyra för tre" och försöka sova, eftersom jag ska upp tidigt imorgon och ta ut hästarna.

uh

ihj

godnatt!:)



Snö..

Hade som vanligt en riktigt slapp skoldag idag:')
Och efteråt drog jag, Ida och Moa iväg och fixade en julklapp till min bror och sedan gick vi vidare till Hemmakväll och köpte "lite" lösgodis:')
När Moa tagit bussen hem satte sig jag och Ida på Gauter och väntade på Viktoria, Thyra och 2 till. När dom väl hade kommit drog vi till sense och köpte hårfärg, äntligen!
Efter det gick vi sakta men säkert emot busstorget och väntade på min buss hem:)

Liiite segt kanske att alla ska ut i helgen medan jag får sitta hemma och passa hästarna..!
Hade snön bara kunnat sluta falla hade helgen kanske kunnat bli lite bättre.?



16 Dec.

Gör mig ännu ett nytt försök med den här bloggen.

oh
Idag på Samhällslektionen lyckades det bli rätt slappt eftersom jag och Ida började med att skriva en rapport om terrorattacken i Stockholm som var i Lördags. Vi blev klara rätt snabbt och satte oss sedan framför datorn i datasalen och råkade sitta där resten av lektionen. hehe!
Tyskan blev minst lika slapp så vi fick typ gå efter rasten, då gick jag och Majja ner till Gymmet för att biffa på oss lite:) Sjukt bra måste jag säga! Sedan tog jag tidigare bussen hem tillsammans med min mycket bra vän Cristhian, så satt jag hemma hos honom och pratade tills bussen som ska till Alsen skulle åka.
Haft en riktigt mysig dag iaf:')
Nu blir det till att sova!
Godnatt:*



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!