Tävlingsdebut

Hejsan.

Jag och chardonnay har haft vår tävlingsdebut för iår och har även hunnit med att debutera 1.10.

Tävlingsdebuten gjorde vi för 3 helger sedan i Lurbo, vi gjorde bara en start och det i 1m. Hästen kändes fin men tyvärr föll frambommen på näst sista oxern då vi kom dåligt ut ur svängen till hindret, fy till piloten som skulle varit med bättre där..

Men vi tog nya tag och åkte iväg 21feb till Stäket. En seg tävlingsdag som tog längre än väntat gjorde att jag flyttade min debut i 1.10 ifrån söndagen till lördagen och startade två klasser då istället.
Hästen var på tårna och prövade på underlaget på framridningen och framhoppningen genom att bocka och stå lite på bakbenen. Väl inne på banan stängde hon av allt och fokuserade på sin uppgift vilket resulterade i två felfria rundor. 
Fina fina häst!

Så jag gick som på moln resten av helgen och njöt av vilken fantastisk häst jag har!


Igår var jag på Arnold-träning vilket var givande för mig och min häst, som vanligt.
En spänd häst till en början, men med proffsig hjälp av en bra tränare lyckades vi få bukt på det och hästen var superfin när vi kom igång och hoppade!

Trimmade även idag på uteplanen för första gången iår med både cosmus och chardonnay. Båda två var superfina och gav härlig energi, så nu väntar vi med spänning på utomhussäsongen! 

Chardonnay i Stäket, 1.10m.




Mål 2015.

Förra året skrev jag målen för 2014 med Chardonnay, vilket inte riktigt gick vägen då upplägget inte riktigt fungerade med mig och min häst. 
Men iår tar vi nya tag och kör ett annat upplägg som förhoppningsvis ska passa oss bättre☺️ 

Målen med Chardonnay:
*Kvala till Falsterbo.
*Kvalar vi inte till Falsterbo siktar vi på Breeders.

Målen med Cosmus:
*Rida någon 1.30.
*Få alla muskler på rätt ställe och få självförtroende på banorna. (Jag) 

Målen med piloten:
*skaffa sig självförtroende.
*Våga sätta mål.
*Träna både mentaliteten och fysiken.
*Lära sig rida.

Så nu håller vi tummarna på att det här går vägen💪👌


Fina Chardonnay på p&j hos ccstud. 
(5år, Clinton II-Carte D'Or)




Lägesrapport och snöstorm.

Tjenare! 

Jag tänkte ta och lämna en lägesrapport  om hur jag och mina hästar har det☺️

Jag har fått extrajobb som personlig assistent åt en superhärligt tjej och nyligen fick jag också som servitris på en italiensk restaurang i Uppsala! 
Imorgon blir premiärdagen där, då blir det nog att verkligen visa framfötterna så dom vill fortsätta ha mig där! Det blir ju ett otroligt byte med inriktning då det tidigare varit hästjobb eller vård! 

Hästarna jobbar på trots snöoväder. Chardonnay är anmäld till årets första tävling som går i Lurbo där hon ska starta sin första 1m! Hon måste snabbt upp i klasserna nu då lilla tjejen har gått och blivit 5 hela år och förhoppningsvis ska kvala till Falsterbo!
Cosmus får vänta lite längre in i säsongen så jag känner att jag får ordning på allt:) 
Sen har en kvinna i stallet också en treårig häst efter Fantast som jag påbörjat inridning med! Superkul att få ytterligare en inridningshäst på listan👌 
Det har även kommit ytterligare en tjej till stallet med två superfina tävlingshästar! Vilket är perfekt så man kan stötta och peppa varandra när motivationen är i botten👍


Treåringen som är Fantast-Cassini II





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!