Tisdag och ensamma hemma.

Idag hade jag först Engelska på förmiddagen och sen rättskunskap på eftermiddagen.
Jag vet nog iaf vad jag eventuellt vill satsa på när jag blir stor, advokat!
Roligt och varierande jobb och man tjänar grymt på det! :)
Nu har mamma o pappa åkt till Göteborg och lämnat mig hemma.. Så jag och Ellen blir nu ensamma hemma för några dagar.
Ska ut till min tandlösa häst nu och sen ska jag ner till nälden och handla mat!
puss :*



Det är inte killarna som är problemet, utan tjejerna.

"Han är en idiot, svin, äcklig, taskig, okänslig" osvosv, NEJ! skyll inte allt på han.
När man hör en tjej sitta och prata om en kille hon gillar, och sen umgås man med nästa tjejkompis och hon sitter och pratar samma sak om samma kille. Visst, killen gör fel. Men skyll inte allt på han! just sayin' ;) hihi..
puss :*



Kära Bilister.

Jag gjorde ett inlägg på facebook ang. bilister och jag skriver samma här.



Då vi ryttare (oavsett sitter på eller går för fot) med en häst, fullt reflekterade, går efter vägen. Så var vänliga och sakta ner farten och blända helst av! Min häst är trafiksäker, och även den mest trafiksäkra häst i världen kan helt oförväntat hoppa till och sparka mot bilen, springa ut i vägen eller ja, helt enkelt få panik. Och att då vara den som sitter på, eller håller i, ett djur på ett halvt ton som gripits utav skräck är inte det roligaste.
Självklart blir ni i den varma, gosiga bilen inte direkt påverkade om hästen bockar till eller inte. Ni är mer rädd om er förbannade lack än om hästarnas, och ja, ryttarnas liv!
Sakta ner efter ni passerat en skräckslagen häst hjälper inte heller, då kan ni fortsätta vara lika jävla stumma på gaspedalen som innan så kan man ju hoppas att någon ställt en skyltfan på vägen som ni kan få köra in i eller något annat som gör att er lack på bilen förstörs, med tanke på att ni tydligen är för lata för att släppa på gasen och flytta över foten till bromsen. Idioter.




Tack på förhand, jag hoppas och ber om en förbättring i trafiken!!!!



Lite bloggande = mycket gjort.

Hejsan! Jag har inte bloggat på länge då jag har haft fullt upp + att jag haft min dator på mitt rum uppe, och jag har inte direkt varit där då jag sover nere i tv-rummet nu då mitt rum uppe håller på att renoveras! Men nu har jag iaf hämtat ner datorn, laddaren är kvar uppe, så vi får se när jag orkar hämta den!

Under tiden jag inte bloggat har jag:

*Gått i skolan.

Roligt med nya ämnen! Dock känns det jobbigt att jag inte går i samma klass längre som Ida, Moa och Saga då vi delat upp ekonomiarna och samhällarna nu för det mesta, men jag gillar ändå att gå med 3orna som läser ekonomi!

*Varit på begravning.

Här börjar jag att skriva Vila i Frid CarlOlof.
Fredagen var en väldigt tung dag för riktigt många, tog ledigt från skolan och började med att åka ner till Christelle för att hjälpa henne med hennes hästar som hon självklart inte orkade ta hand om själv en dag som den där. Jag hann dock bara rida Scoopen innan jag va tvungen att dra mig hemåt för att duscha och klä på mig lite mörkare och finare kläder än mina ridkläder och sedan bar det iväg till kyrkan.. Det var smockat i kyrkan och parkeringen var även den överfull med bilar. Begravningen var jättefin och tårarna var många. Det kommer inte längre bli detsamma här omkring utan dig! Du var en sjukt fin man och du betydde väldigt mycket för många, och framför allt verkade du vara en helt oslagbar pappa! Som sagt.. vila i frid!

*Tagit skoterkort.

Var på intensivkurs i Offerdal Lördag och Söndag och fick alla rätt på provet idag, hade inte pluggat och det var heller inget prov man behövde plugga till..Så nu får jag äntligen köra skoter utan att oroa mig för polisen osv!

*Varit med om en hemsk "olycka" med min häst.

Idag tänkte jag ta min häst och åka upp till wången för att testa longera henne lite. Efter en lång tid med att försöka få henne att gå in fick vi äntligen in henne och jag knöt fast henne ordentligt både på sidorna och framåt då jag varit med om förut att hästarna inte stått helt okej i transporten. Jag stängde dörren och sprang till stallet för hämta tränset. När jag precis närmar mig dörren ut igen hör jag Malin ropa mitt namn i panik. Jag sprang allt jag hade till transporten och kastade mig in och kämpade med att lyfta över frambenen som hon hade i huvudhöjd med mig och sparkade för fullt. När jag äntligen lyckats trycka tillbaka henne blev hon toklugn som om ingenting hänt.
Jag och Malin bestämde oss för att knyta fast henne på ännu ett ställe och sedan tänkte vi åka bara en bit och sedan vända då vi räknat ut att skulle vi lasta ut henne på wången skulle vi nog aldrig komma hem igen..
Vi sätter oss i bilen och då tar sig inte bilen iväg och sen känner vi hur bilen börjar röra sig ordentligt, jag blev livrädd igen och kastade mig till transporten igen för att lugna ner min häst, som denna gång inte tagit sig över.
Vi lastade ur henne då jag såg att jag hade händerna fulla med blod och sedan tog vi in henne och kollade igenom hela henne. Slutade med att vi såg att hon slagit ut ena framtanden. Och jag kan ju vara lycklig lottad att det bara var en tand och ingen bruten nacke eller brutet ben! Dumma, dumma häst!!

*Ridit.

Ja, Stickan och Scoopen då. haha!



Enligt mig känns det iaf rätt mycket! har iaf inte haft så mycket tid över till annat!
Men nu ska jag lägga mig och sova då en ny skolvecka börjar imorgon.
PeaceOut :*



Lill-Lördag? Nejva..

Hejsan fina läsare!
Onsdag idag och jag hade sovmorgon, eller egentligen hemmaträning, men på mitt schema blir det då sovmorgon :')
Sen åkte jag till skolan och hade Matte b, det var lättare än jag trodde, men jag har ju dessutom bara jobbat 22 tal i boken, så det svåra kanske inte ens kommit? Men att jag ska läsa samma klass som dig skrattar jag bara åt, haha, vad fan var oddsen till det? Hur random som helst, så drog du efter inte ens halva lektionen. Det drabbar inte mig, utan dig. Tänk på dig själv och din framtid före vårat misstycke om varandra. 


Sen hade vi tysklandsmöte om vad vi ska göra när tyskarna kommer hit - JAG VILL INTE LÄNGRE!!!
Så det blev alltså varken gymmande eller skoletande för mig då jag skulle hämta mamma i krokom och sen åka och hämta Ellen och Mia i stan!
Blev dessutom lite middag på max med söta Amanda och Isabelle! Nu ska jag slänga på en härlig serie och ligga och tänka, det har jag blivit riktigt bra på nu den senaste tiden.
Imorgon har jag prov - och nej, jag tänker inte plugga. Jag räknar med att turen ska vara på min sida!
puss :*



Resultatet i verkligheten är inte densamma som resultatet i tankarna.

Åh, jag hatar kyla och jag hatar vinter, det gör mig galet deprimerad!
Ja, jag är en kräsen så det ryker om det - jag vet! Jag vet dock inte om det är positivt eller negativt, men det orkar jag inte bry mig om! Jag tänker inte alltid innan jag slänger ut mig saker, men jag säger det jag tycker. Jag följer inte senaste modet, utan klär mig i det jag känner för. Tycker du inte om det - fine! Du måste inte vara vän med mig, idiot.
Nej, jag hade inte tänkt mig att det skulle bli såhär, men vem kan lista ut resultatet utan att pröva "in real life" så att säga?



Jag bad om sommar. Inte kyla..

Godmorgon på er allihopa! Idag vill jag inget annat än att gosa ner mig i min mysa säng hela dagen lång!
Men, det sket sig, måste upp nu för att ta ut min häst, sen ducha och efter det skolan. Kanske att jag går och kollar ut nya idrottsskor och sen gymmar också! puss :*






Ge mig sommar.

kogujoughgreheperjg
Ge mig sommar, jag vill bli brun, gå barfota och sitta uppe under de ljusa sommarkvällarna och dricka cider.
Snälla.



Äntligen en bra dag.

Haha, jag har varit depp på tok för länge nu! Och jag vill inte ens tänka på alla orsaker längre.
Idag har det iaf varit en relativt bra dag, den bättre på länge faktiskt!
Kom till skolan och hade engelska - ja, jag har saknat engelska! Så jag jobbade på riktigt flitigt!
Sen under lunchrasten tog jag, Fanny och en "Testa-på-elev" som heter Olivia, bilen och åkte till lillänge och lämnade in den på reparation, och nej, det är inte jag som pajjat bilen!
Så kom vi till skolan igen och hade rättskunskap, riktigt intressant ämne! Jag råpluggade hela lektionen och hade askul!
Tog halv 3 bussen till krokom, hämtade mammas bil, rejsade till stan igen och sen åkte jag hem igen och åkte till wången och red fina Juni med Christelle för Sara! Riktigt fin häst, grym tränare och en svettig Kajsa fick mig på topphumör.
Åkte hem och spenderade en underbar tid i stallet med min fina. Nu har jag gjort en programuppdatering på telefonen och ska faktiskt sova nu snart. Imorgon har jag sovmorgon till 12 och sen har jag matte b. Men jag ska göra allt för att morgondagen ska bli lika bra som idag! puss :*



jfewpfjew
Ridtur på finJuni i somras! :)



Människor.

Jag är verkligen anti-människor. Dom är idioter, och jag vill inte umgås med folk utan vett.
Idag va jag med om något som gjorde mig sjukt ledsen, det kändes rakt in i själen.
Kanske var det mina humörsvägningar som spökade som är rätt vanligt nu på senaste, men seriöst. Jag blev verkligen ledsen. Jag gör inte mycket ljud ifrån mig, jag är den som oftast sitter och lyssnar och tänker och möjligtvis kan lägga till något någon gång ibland när ni sitter och pratar. Men ni verkar inte förstå mig, ja, jag har djupa tankar och är kanske inte den lättaste människa att ha och göra med. Men jag kan när jag vill, det lovar jag.
Ge mig bara chansen, jag vill också vara med när ni skrattar och är lyckliga. Inte bara när ni kommer med era problem och vill ha någon som lyssnar, för som jag ser det, är ni inte dom som lyssnar på mina. 



Kvällstankar, alltid lika förjävliga. Och det här är faktiskt min blogg, jag skriver vad jag vill och tänker vad jag vill. Ni måste inte läsa den. Godnatt.



Måndag.

Idag försov jag mig, otippat? Nej verkligen inte!
Klev upp 10 minuter innan bussen kom, jag hann precis slänga på mig lite mascara och kläder innan bussen kom, bra Kajsa! Sen bar det iväg till Alexandra och sen gick vi till folkets hus och skulle lyssna på en föreläsning om sex och samlevnad - trodde vi. Det va en tant ifrån Göteborg som pratade på om självförtroende och att följa sina drömmar. Så under pausen smet jag och Alexandra hem till henne och hon duschade och jag låg i hennes sköna soffa och kikade på Grey's! Riktigt skönt! Sen tog vi en buss til skolan och åt lunch, fick dessutom börja 20 minuter senare idag på Internationell Ekonomi.
Det ämnet tänker jag satsa högt i - ja, den här terminen SKA jag anstränga mig i och få bra betyg!



Sen kom jag hem, lekte lite med min brors barn och sen gick jag ut och mös med min finafina häst! Jag kan inte tänka mig att hon faktiskt räknas som 2 nu!! Och att jag i sensommar/höst, ska rida in henne!
Kan inte annat än längta! Nu ska jag sätta mig och gå igenom min träningsdagbok och skicka in den! För det ska jag också ta tag i nu! puss :*


Hon är så fin, min alldeles egna lilla(?) 2åring! Kroppsbilden fick bli utan huvud då det inte fick plats, och när jag tog ut henne i gången ville hon inte stå bra.. haha! Jag älskar henne! <3



Nytt schema.

Jajust, imorgon börjar ju nya schemat också.
Hejdå sköna sovmornar och lata skoldagar - hej plugget..





Hästhoppning och kyla.

Idag har jag varit på hästhoppning och kollat, det var pay&jump på Frösö Hästgård. Jag åkte med Sara och Astrid dit, då Sara hade 2 hästar att rida så hjälpte jag henne lite att hålla igång den hästen hon inte red mellan klasserna!
Jag kände när jag kom dit att det va väldigt ovant att vara på hästhoppning i Sverige igen, jag kände knappt igen några som red, och dom jag såg trodde jag hade slutat för länge sen! Så det va kul!
Dock när jag stod på läktaren och kollade så hamnade jag bredvid en sån där ungjävel som förtjänar en fet smäll, och föräldern likaså! Varför ska ponnyryttare och deras föräldrar vara så förjävligt bitchiga, besserwissers m.m som lever på att lyfta upp sin unge och tracka ner på dom andra ungarna?
Det var både vad ungen sa, och hennes attityd när hon sa det, adrenalinet ökade i min kropp och jag ville verkligen inget annat än att antingen slå till henne, hårt, eller ta tag i henne och prata lite vett i henne!
Seriöst, inte konstigt att ryttare slutar rida när dom blir lite äldre, och dom som fortsätter har sjukt starkt psyke som orkar all skitsnack och de elaka människor som man blir omringad av på tävlingsplatserna.


Jag fick även höra att de ändrat i TR (tävlingsreglementen) att man inte får slå sin häst eller rycka i munnen på den som bestraffning, då blir man utesluten från tävlingen man är på, och klassen därpå. Och är man på ett meeting kan man packa sina saker och åka hem, för då är det sluttävlat för en!
Den här regeln tycker jag är riktigt bra, och ni anar inte hur många som kommer bli uteslutna och hur mycket finare Sveriges tävlingar kommer bli! Jag tror att det är något sånt här som behövs, + många stilhoppningar, för att få lite vett i ungarnas ridning!


Samt såg jag en som hästen stannade för, hon slog, hästen bockade, hon slog, hästen bockade, hon slog.. osv. och andra gången hästen stannade behövde hon knappt slå, hon bara släppte på ena tygeln och sen slog hästen bakut, ska det verkligen behöva vara så? Att hästen vet att den får så pass hård bestraffning för att ryttaren gör en felridning mot hindret så den ska behöva sparka bakut? Jag tycker inte det.



Och det var en annan unge som klämde med överkroppen och sparkade med benen allt hon hade - nej, hästen kommer inte gå framåt, och visst, du kan slå den med pisken, men det är inte positivt för hästen, då kommer den göra samma skit nästa gång. Pröva slappna av i överkroppen och ge lätta impulser från benen, gör inte en attack såfort den inte gör som du tänker dig.



Nej, nu ska jag sluta ragea på ponnyryttare och ta mig en dusch, skola imorgon..
Men jag hoppas ni haft en bättre dag än mig, för min kunde absolut ha blivit bättre!



Det är ju tur, att det går bra nu..

HAha åh, min helg kan inte bli sämre! Jag är den där ensamma råttan ingen vill ha, som sitter längst in i ett hörn på en bur och tillslut blir uppäten av en hund. Haha nej, driver bara. Men jag är ensam just nu, alla andra i min familj har åkt in till stan och ska roa sig och eftersom jag inte fick plats i bilen - fick jag stanna hemma..
Jag som skulle rida idag och allt, men det finns ingen bil över så jag tar mig ingenstans.. Tror jag därför ska ut och gå med min hästis nu, hon måste ju öva lite på att komma ifrån dom andra hästarna ibland.
Blir nog träns och benskydd, kanske en gjord eller något så hon vänjer sig vid att det är något fastspänt runt hennes mage! puss :*



Pluppbild på henne från i somras då hon stod på sommarbete och blev jättesmal :(
Men nu är hon fin i hullet och mysig igen ;)



Vaska är kul, men jag föredrar att supa!

eller? Nej, för jag sitter här, ensam i min säng, medan de flesta andra i min ålder är ute och super sig redlöst.
Men med tanke på att jag bor långt ute i skogen, så måste jag planera om jag ska ut på fester osv på helgerna. Och nu har jag dessutom kommit in i en period då jag tycker det är pyton att vara full. Mår typ illa bara jag tänker på alkohol och dess lukt.
Haha, fan, vart tog den glada, festliga Kajsa vägen? hon som inte bangade på utgång och dansade på dansgolvet med klackar och ett drinkglas i handen? uhh, saknar det lite. haha, nu ska jag sluta vara så jävla depp över att jag inte är lika festsugen längre och he på ett avsnitt utav den fina serien Raising Hope, jag vill sova ut imorgon, men eftersom min bror kom ikväll med hans barn, är jag nästan helt säker på att barnen kommer komma till mig imorgonbitti och kittla mig så jag vaknar. Bleh. godnatt!


Jag saknar hon jag brukade vara. Vill bara ha tillbaka allt.



Kajsa Wallén aka. Forever alone.

Ja, rubriken säger ju hur min fredag varit, onödig dag på skolan, förutom att vi fick helt okej mat..
Gjorde lite ärenden åt mamma, åkte hem, sov, åkte in till stan och ja, gjorde ingenting.
Nu ska jag ta min godispåse jag köpte på hemmakväll och lägga mig framför Raising Hope. Har ju kollat klart på sista säsongen av HIMYM nu.. haha, puss :*



Efter 10 timmars arbete..

.. har jag äntligen skrivit klart min novell på ca. 7 sidor!!!
Jag hoppas verkligen att den duger till ett MVG och att jag kan få det i slutbetyg nu på Svenska A.
Jag känner mig glad och kan äntligen andas ut, eller.. jag måste ju sätta mig och plugga på Geografin nu också. Skön kväll med andra ord. Men först ska jag ut och ta hand om min häst och pussa henne godnatt. puss :*






Got to be strong.

Idag har jag varit ledig, hur skönt som helst!
Klev upp vid 10 och gick ut till stallet och gjorde allt klart där och så. Gick sedan in och städade undan på mitt rum då snickaren ska göra om och isolera mitt fönster typ :)
Sen har jag suttit och skrivit på min novell  hela dagen, har även varit i nälden och gjort lite ärenden till mamma.
Nu ska jag skriva klart min novell, sen ska jag sätta mig med Geografin då jag ska göra prov imorgonbitti och sen slutar jag!!
Får se om jag drar ut med tjejerna på kvällen eller om jag stannar hemma. Vi får se hur det blir!
Men nu måste jag skriva på min novell! puss :*



Att vara snygg är överskattat, jag föredrar att vara mig själv!



4 saker ni kanske inte visste om mig.

* Jag är väldigt känslig när det gäller samtalsämnen vid matbordet och när någon tuggar/sväljer så det hörs. Jag blir äcklad för ingenting och stör mig fruktansvärt på när någon inte kan tugga knäpptyst.


*Jag föredrar nästan mer slappa hemmakvällar när tv:n och datorn är mina bästa vänner än utekvällar med mina vänner. Ja, det här säger ju tillräckligt. Visst är det kul att vara ute och dansa och ha kul med vännerna, men hemmakvällarna är alltid de mest lyckade kvällarna!


*Jag hatar när folk pratar med mig och jag inte har lust för det. Svarar jag inte, brukar det betyda att jag inte vill prata, så det är ingen mening att ni fortsätter försöka prata med mig. Behöver inte betyda att jag är sur på någon, har bara med mitt humör att göra..


*Jag är jätterädd för Turkar, spädbarn, gamlingar och handikappade. Jag vill inte ses som en rasist eller något liknande, jag har absolut inget emot dom, accepterar dom som dom är osv.. men jag tycker bara dom är fruktansvärt obehagliga.



Alla vet hur jag ska va, men jag vill bara va jag, just den jag är.

Alltså, det här med att Rolf-Göran Bengtsson vann Jerringpriset..? Varför ska alla o-hästiga-människor vara så galet negativa? Nu fick ridsporten äntligen en chans att synas i samhället, då inte median hjälper oss så mycket, så va det här ett ordentligt kliv för oss. Så varför inte bara le och vara glada för vår skull, och för roffes skull? Att hans hårda arbete för att få ett fint namn för Sverige ska belönas i hans hemland är för mig en självklarhet!
Hellner kommer ha fler chanser, han är ung och har många priser framför sig!
Men aja, skitsamma!


Idag har varit en rätt skön dag. Kom in till stan och där visade det sig, ännu en gång, att jag inte hade någon riktig lektion.. så jag satte mig och skrev lite på min Novell som ska vara klar senast idag, men jag fick nog till Fredag på mig!
Sen tog jag och brudarna, Ida och Saga, en tur med bilen och åkte till Wedan och käkade god macka och sen körde vi runt lite mer i staden :)
Kom hem, tog in min häst och lite sånt, åkte upp till min syster och blev bjuden på mackaronipudding - aaasgott!
Och sen åkte jag in till stan i snöstormen och hämtade min syster från fotbollen ;) Btw, jag tänker nog alltid hämta henne där när jag såg galet fina killar där ;) haha!
men nu ska jag sova, ledig imorgon! ;) puss!! :*



Let's start over.

Har haft en riktigt skön kväll, druckit många koppar kaffe och kollat på en film jag blev helt kär i :')
Gått runt i dom kläder jag trivs bäst i - ridkläderna! Inte för att jag brukar gå runt i dom hemma då jag inte gillar att hästlukten ska sätta sig i huset, men idag blev det så! Och mina mysiga röda, lurviga tofflor! :)
Nu ska jag egentligen lägga mig och sova, men eftersom jag har sovmorgon imorgon till 12 så tror jag inte att det spelar någon roll om jag somnar nu eller om en timme :)
Ska skypa klart med Wille först och se om han har något intressant att berätta för en nyfiken Kajsa!
puss :*



tror jag ska bli blond till sommaren igen, vad tror ni om det :)?



En helt ny värld.

Idag har vart en riktigt bra dag, det är nog vädret som gjort det!
Kom in till stan och hade ingen lektion, jaha, 50 spänn i sjön (Parkeringsavgiften)...
Så tog och gjorde lite ärenden åt mamma, och sen åkte jag hem och red 2 rundor på Juni, en runda utan Christelle och en runda där Christelle hakade på med Scoopen :)
Nu ska jag slänga i en tvättmaskin och sen ska jag sova! Tröttare tjej!
puss :*






It's not the same.

Okej, jag har aldrig vaknat upp på ett äckligare sätt..
ni vet när man sover, så somnar armen och man får ingen känsel i den?
Så hände det för mig, så drog jag andra handen mer högt upp under kudden där andra handen låg, så kände jag ett finger, men jag kände inte på min andra hand att det va mitt finger.. så ni kan ju tänka er hur jag hoppade upp och skrek och märkte att jag inte kunde röra min andra hand.. fyfan!
Men nu är allt i ordning så ska jag ut och ta ut hästarna nu när jag ändå är vaken :') puss!



gwefew
Vill ha sommar!!



Äntligen en värdig vinnare!

Skönare seger för Rolf-Göran Bengtsson ikväll i Jerringpriset!
Han har verkligen förtjänat den, så som han har lyft upp Sverige i ridsporten den senaste tiden är otroligt och ingen annan kunde förtjäna segern så klockrent som han!
Och alla som kommer med tomma påståenden om att han inte förtjänade den osv, dra nånstans! Ta reda på fakta, se på hans historia och sen kan ni komma med era påståenden.
Bra. Godnatt.



I may wanna be more than a friend.

Idag har varit en otroligt skön dag, även fast jag hade mina motgångar idag också.. haha!
Först hade vi Tyska och sen Matte. Gjorde egentligen inte så mycket alls idag, eller vi skrev en berättelse om en bild på tyskan, och på matten fick vi tillbaka nationella! Jag fick minst G, och då har jag gjort en del mindre än alla andra! :D
Efter skolan tog jag och Ida och gick på gymmet och körde ett stenhårt pass!
Eller.. haha, först gick vi ett tag på bandet, sen sprang vi och sen gick igen. Sen kände jag att mitt skavsår öppnats igen, så jag körde lite magövningar innan jag satte mig på cykeln och pumpade ett tag.
Så körde jag lite lår och rumpa också!
Galet skönt!
Nu ska jag duscha och sen ska jag sätta mig och läsa klart Shakespeare!
puss :*



Du är knark.

Vaken och allt annat än pigg..
Har inte ens packat gymkläder än, så tänkte jag ju ta med min dator idag också till skolan då jag måste skriva klart massa skolarbeten jag har här.. men jag vet inte om den får plats eftersom vi först har tyska och sen matte = massor med skolböcker +gymkläder! haha..
Nej, nu måste jag kliva upp ur min varma, älskade säng och lämna den för dagen.. längtar redan tills nästa återseende ;) haha..






I just need this last wish.

Jag har inte haft så stor varken lust eller tid att blogga nu den senaste tiden!
Men jag har haft en både riktigt bra, och en riktigt kaotisk helg.
Fick träffa min fina vän Calle, va på en asbra krogkväll i Fredags och sen har det bara gått neråt.
Jag hatar min otur, varför får inte jag leva lyckligt som alla andra?:o


Aja, nu ska jag sova så jag orkar skola och gym imorgon, blev ju inte så mycket sömn igår då Emelies ponny Thor gick bort.. och det är en ponny även jag växt upp med nu den sista halvan utav mitt liv, så det känns väldigt jobbigt!
Så oväntat osv.. han bröt benet i hagen och fick avlivas.
Men ah.. godnatt! :*



Tänker inte spilla några mer tårar för en idiot.

Jag visste det, jag visste att det skulle bli såhär.


Den här dagen har förövrigt vart den värsta på länge. Ändå hade jag ingen skola idag..
Så ikväll kommer jag nog inte kunna sova så bra, har nationella i matte imorgon också. Har väldigt låga tankar om mitt presterande i det.. Men imorgonkväll hoppas jag att kvällen kommer bli jättebra!
godnatt



"Det är bättre att tåras utav glädje, än att glädjas över tårar" - Shakespeare.

Vi har fått läxa att läsa en Shakespeare-pjäs! Rätt intressant faktiskt, men jag gillar inte att läsa och har så mycket annat jag måste göra.
Ikväll tänkte jag och Emelie ta en utekväll, vi kom till Solo eftersom hon inte är 18, tog en drink där och sen tog vi taxi hem och satt och drack här!
Nu ska jag sova, för imorgon har jag sovmorgon till 12 och sen ska jag plugga heeeela dagen!
Godnatt!:*



Innan du glömmer mig.

Godmorgon finisar! :)
Hade sovmorgon till 9 idag, så jag vaknade för en liten stund sen.. ligger fortfarande i sängen och det är så jäkla kallt i mitt rum så jag ligger med bara armarna utanför täcket för att skriva på datorn, kreativt!:) haha!
Idag har jag först spec. idrott på campus - jag vill inte!!! - så jag åker in med träningskläder och tar med mig ombyte istället, mycket skönare så än att åka in med "riktiga" kläder och sen byta om där :')
Sen har jag... få se nu.. Svenska? Nej? eller har jag?! Jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag har, kan vara svenska, kan också vara något helt annat :)


Nej, nu ska jag slänga på mig lite träningskläder och gå ut och ta ut hästarna innan jag pallrar mig till bussen!
puss :*






Make up your mind.

Jag vet inte längre hur jag ska göra.
Jag visste att det skulle bli såhär, jag visste det. Jag ville bara inte att det skulle bli så och intalade mig också det.
En del utav mig säger att jag bör ta bort dig, helt, så jag inte behöver tänka på dig.
En annan del utav mig vill ha dig, fruktansvärt mycket och jag brukar inte vara den som ger upp så lätt. Inte när jag verkligen vill något.


Det är nu ni ska komma och säga: "Vad var det jag sa?!"



Liar, and a thief.

Idag hade jag sovmorgon till 12, så skönt! Skjutsade in min syster till staden samtidigt som jag åkte in!
Vi hade ingen riktig lektion, varför kommer jag inte ihåg.. Men jag kollade vad jag fick på min saga, ett VG! Han tyckte jag hade skrivit en MYCKET bra folksaga och att hade det inte varit för mina kassa styckeindelningar skulle han kunnat publicerat den och jag hade fått MVG. Ändå rätt nöjd eftersom jag inte kunde få samma hjälp som alla andra i klassen eftersom jag var i Tyskland osv!
Efteråt gick jag, Moa och Ida till gymmet och gick/Sprang lite på bandet och körde även lite magövningar.
Första gången jag va på gymmet på ett år, men ett av mina nyårslöften är att komma igång med träningen igen!


Mina nyårslöften är förövrigt:
*Komma igång med träningen.
*Ha ett mer eller mindre nyktert år.
*Spara pengar!!
*Skaffa jobb!!

Vad har ni för nyårslöften?


Fick skavsår utav skorna, så jag gjorde inte så jättemycket och eftersom jag ändå inte är igång så gjorde det kanske inte så jättemycket!


Sen gick jag och fikade med Emelie, Ebba och Julia! Efter det tog jag och åkte hem, skjutsade hem några kompisar också när jag ändå va i bilen :)
Sen har jag bara myst med hästen och lite sånt.
Nu ska jag sova så jag orkar specialidrotten imorgon! Godnatt! :)





One, two step.

Idag hade jag första dagen i skolan, egentligen skulle jag börjat min absolut sista skoltermin idag, men nej, jag har ett helt år kvar till det..
Hade först Tyska, satt och pratade om allt och ingenting med Ville och Danne som vanligt! Sen hade jag matte, fick reda på att jag ska göra nationella på Fredag. Så nu blir det pluggpluggplugg, för jag tänker inte kugga mig på det!
Fick dessutom sluta mycket tidigare idag, så jag tog bussen till sjukhuset, sen gick jag och hämtade Willes lägenhetsnyckel på hans skola och gick dit och kollade på tv och halvsov tills han slutade och vi gick på stan och köpte massor med godis.
Åkte hem och skulle ta in hästarna, så va dom borta!
Åh vad jag hatar att dom ska rymma när det är snöoväder!! Aja, hittade dom iaf rätt snabbt och ingen skada skedd!
Kastade i mig lite mat och sedan åkte jag ner med mitt godis och datorn till Yvette och kollade på film och pratade lite :)
Saknad tjej det där! Och ändå har vi alltid lika kul tillsammans.
Vi tog oss även ut på en bilfärd och ja.. då hände det här med tåget.
Nu ska jag sova och kolla om jag får låna en bil imorgonbitti utav mamma så jag kan åka till Christelle och rida finhäst :)
puss :*


Absolut den bästa känsla som finns! :').. fast lite (mycket) bättre är det ju utan snön ;)



Kajsa+Bil+Vinter+Halka=NO WAY!

Jag bör inte åka bil på vintern.. eller så ska jag flytta till varmare breddgrader!
Det här håller inte iaf! haha..
körde i diket igår, och idag höll jag på att kana in framför tåget men lyckades träffa en snödriva istället.
Uscha, nu ska jag verkligen börja ta det ännu mer försiktet, även fast jag tycker jag kör väldigt försiktigt och uppmärksamt redan! Men med tanke på hur det gått, är det nog dags för en ändring!







Hur kunde du göra så mot mig? Jag skulle aldrig göra så mot dig.

När jag väl bestämmer mig för att försöka, blir jag påmind om varför jag undviker det.
Jag har redan gett upp för mycket för det här och jag tänker inte göra fler misstag med dig.
dö.






När jag är bland hästarna, mår jag bra. Så nu tänker jag isolera mig från dig och bara vara bland dom jag gillar.
Hejdå.



Hemlängtan!

Inte mycket uppdatering nu, och det kommer det nog inte bli förens jag kommer hem heller.
Har hemlängtan så det skriker om det, vill inget annat än att ligga i soffan och kolla på film hela dagarna, sova bort dagen och verkligen orkar jag inte rida längre (Vilket Heiko inte tycker så mycket om, eftersom jag alltid tar hand om "mina" hästar sent på kvällarna nu). Tycker det är jobbigt att dra på leendet, så nu vill jag att det blir Torsdag så jag får komma hem.



oj.. haha.

Såg att det blev ett fylleinlägg igår.
Jag kanske ska börja med att hälsa gott nytt år nykter, så GOTT NYTT ÅR!
Igår va faktiskt en riktigt kul kväll!
Klädseln blev ett vitt linne, kavaj och svarta jeans, håret hade jag uppsatt som en bulle på huvuden, ihopsatt med håret på sidorna och så, lockar och ja, det vart faktiskt rätt bra! :)
Gick ner och där satt Jens, Marten och Jens sambo, fickvän (?), Philipp, Heiko, Merle och Lisel vid matbordet och pratade om hästavel, tävlingar, stammar osv.
Det visade sig att denna damen till Jens hobbyköper jättefina hästar, avlar lite och har flera hästar som går tävlingar.
Heiko passade på att fråga om det fanns jobb där för mig (I Kalifornien) när jag är klar med skolan som ryttare. Och det skulle det göra, så jag har nu jobb när jag är klar med skolan! Riktigt skönt och jag är glad över att det blev kalifornien! :D
Drack några öl och glas vin till maten, vi åt r.. något. asgott va det, med massa smällt ost osv! Galet gott! Synd bara att jag inte minns namnet.. och till efterrätt åt vi samma som på julafton. Frusna hallon, grädde och farinsocken (?) gott det också iaf!
Sedan tog vi champangeflaskorna, vilket var 3 stycken och pallrade oss upp till en kulle där man har utsikt över hela staden. Det var inte bara vi som hade den idén så att säga, hahaha! Asmycket folk, grym nedräkning och härliga människor och svinfina fyverkerier invigde mitt år!
Sedan gick vi till mormorn och morfarn och drack vin, vilket jag verkligen inte behövde! hahaha.
Kom hem, tog en öl och lekte runt på facebook ser jag nu dagen efter.
Resten av kvällen spenderades vid toakanten, usch...


Idag lever jag utan mat tror jag, bara i sängen med bra serier!



fullare, fullast

jag är full, som vamligt...
GOT NYTT ÅR PÅ ER AlLLA!! puss ;*



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!